Belső erdő

Bíró Zoltán István
L’Harmattan Kiadó, 2017

Egyszerre megrázó és csúf, ihletett és züllött misztériumjátékon viszi végig az olvasót a Belső erdő. Egy topmodell zenész férje mágiával foglalkozó afrikai sebészorvosba botlik. Útja balett-táncosnő ágyából vezet popzenekartól a sámándobolásig, az operabáli botrányon át az előre kiszámíthatatlan, mégis sejthető hibáig.

Mámorban, erős nők árnyékában, célját keresve halad. És közben, mint valami baljós sejtelem, mint az alig érzékelhető felhősödés a nyári égbolton, úgy vetül a történetre a végzet árnyéka.

Az elfajuló cselekmény hátterében szokatlan hitvilág, kötelező parancsoktól mentes vallás rajzolódik ki. E hit tapasztalás az élet mozgatójáról, mely mindenben benne van, homokszemben és esőcseppben, állatban és emberben egyaránt, még a hazudozó főhősben is.

Online olvasható az alábbi borítókép nyilára bökve

Kényelmes olvasáshoz használja az alábbi kép alatti menüsávban az egér rávitelével felbukkanó Full screen gombot és utána a felnagyított könyvben lapozzon a nyilakkal. Olvasásból kilépés a billentyűzet szokásos „Esc”, mobilon a „Vissza” gomb választásával.

Elektronikusan szabadon letölthető és nyomtatva megvásárolható

Ide kattintva a regény új ablakban nyílik meg, amelyből ingyenesen le lehet tölteni pdf-ben. Nyomtatott formában megrendelhető többek között a Bookline és a Libri könyvkereskedéstől, vagy a kiadótól.